top of page

Earth Conservation C Group

Public·223 members

Stefan MC oni
Stefan MC oni

Слухай, я вже думав, що нормальної постільної білизни в Україні просто не існує. Скільки не купував – все або швидко зношується, або виглядає дешево, або взагалі неприємно до тіла. Може, хтось знає нормальне місце, де реально можна взяти якісний комплект?

11 Views
Berry Limp
Berry Limp
7월 10일

Друг, я тебе ідеально розумію. Сам через це пройшов. Довго не міг знайти нормальну постіль, думав, що якісна – це або дуже дорого, або її просто немає в Україні. Спробував усе, що можна, і вже махнув рукою, вирішив спати на старому, поки одне знайоме подружжя, яке тримає невеликий готель, не поділилося секретом. Вони порадили магазин, де самі закуповують постіль для номерів, і сказали, що якість там реально на висоті. Я вирішив ризикнути, замовив комплект, і це було найкраще рішення за довгий час. Тканина виявилася м'якою, приємною до тіла, шви – рівними та акуратними, а колір – точно таким, як на картинці. Навіть після кількох прань комплект виглядає як новий. Тепер я замовляю постіль тільки там, вже й кілька друзів підсадив, усі задоволені. Ось де я беру: https://postilnabilizna.com.ua/. Там реально великий вибір, адекватні ціни, і якість, яка не підводить. Спробуй, і ти зрозумієш, що нормальна постіль в Україні таки існує.

Members

• Mathias Nilsson
    Mathias Nilsson
  • svetik andry
    svetik andry
  • Jackson Shtorm
    Jackson Shtorm
  • Aleksandr Burczov
  • levandovsky dmitryi
    levandovsky dmitryi
bottom of page