Слухай, я вже думав, що нормальної постільної білизни в Україні просто не існує. Скільки не купував – все або швидко зношується, або виглядає дешево, або взагалі неприємно до тіла. Може, хтось знає нормальне місце, де реально можна взяти якісний комплект?
11 Views

Друг, я тебе ідеально розумію. Сам через це пройшов. Довго не міг знайти нормальну постіль, думав, що якісна – це або дуже дорого, або її просто немає в Україні. Спробував усе, що можна, і вже махнув рукою, вирішив спати на старому, поки одне знайоме подружжя, яке тримає невеликий готель, не поділилося секретом. Вони порадили магазин, де самі закуповують постіль для номерів, і сказали, що якість там реально на висоті. Я вирішив ризикнути, замовив комплект, і це було найкраще рішення за довгий час. Тканина виявилася м'якою, приємною до тіла, шви – рівними та акуратними, а колір – точно таким, як на картинці. Навіть після кількох прань комплект виглядає як новий. Тепер я замовляю постіль тільки там, вже й кілька друзів підсадив, усі задоволені. Ось де я беру: https://postilnabilizna.com.ua/. Там реально великий вибір, адекватні ціни, і якість, яка не підводить. Спробуй, і ти зрозумієш, що нормальна постіль в Україні таки існує.