top of page

Earth Conservation C Group

Public·186 members

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι σε φάση που το σκέφτομαι ξανά. Είχα δοκιμάσει παλιότερα μια ξένη στοιχηματική, αλλά δεν έμεινα πολύ γιατί στην αρχή όλα μου φάνηκαν αρκετά μπερδεμένα, ειδικά με τις αναλήψεις και το πώς αλλάζουν οι κανόνες από επιλογή σε επιλογή. Τώρα όμως βλέπω ότι αρκετοί λένε πως μετά από λίγο συνηθίζεις και γίνεται πιο απλό, και ότι γενικά έχουν περισσότερες επιλογές από τις τοπικές πλατφόρμες. Προσπαθώντας να καταλάβω λίγο καλύτερα το θέμα, έπεσα και σε κάποιες πληροφορίες εδώ

που εξηγούν βασικά πώς λειτουργεί αυτός ο χώρος. Δεν ξέρω αν τελικά αλλάζει η εμπειρία ή απλά αλλάζει ο τρόπος που το βλέπεις με τον χρόνο.

12 Views
Kosta Vasilhuk
Kosta Vasilhuk
4 days ago

Μπήκα τυχαία στη συζήτηση και μου φάνηκε ενδιαφέρον γιατί μου θύμισε παλιότερες κουβέντες που έβλεπα σε διάφορα φόρουμ για online εμπειρίες γενικά. Πάντα υπάρχει αυτή η διαφορά στις απόψεις, ακόμα κι όταν μιλάνε για το ίδιο πράγμα. Εγώ συνήθως παρατηρώ πώς αλλάζει η εικόνα με τον χρόνο, γιατί πολλές φορές η πρώτη εντύπωση δεν μένει ίδια όταν αρχίσεις να χρησιμοποιείς κάτι πιο συστηματικά. Στο τέλος φαίνεται ότι η εμπειρία είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν βγαίνει ένα κοινό συμπέρασμα για όλους.

Members

• svetik andry
    svetik andry
  • Jackson Shtorm
    Jackson Shtorm
  • Aleksandr Burczov
  • levandovsky dmitryi
    levandovsky dmitryi
  • Augustine Max
    Augustine Max
bottom of page